Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Wat zijn dat voor stickers op het stadhuis?

25-05-2022

De stickers die u ziet op de ramen van het stadhuis zijn gebaseerd op de vormen uit de tuinen van Paleis het Loo. De versieringen staan symbool voor zowel Paleis Het Loo als Apeldoorn als groene en royale stad. Dezelfde beelden hangen in de vorm van boomsieraden aan alle bomen van de Loolaan.

Mijn Apeldoorn

De sticker aan de voorkant van het stadhuis.

Big Bijoux

Op 14 april 2022 opende Paleis Het Loo na een grote verbouwing haar deuren weer voor publiek. De verwachting is dat het paleis 150.000 extra bezoekers gaat trekken. Wij willen deze bezoekers graag verleiden ook onze prachtige binnenstad te ontdekken. De versieringen zijn naast het stadhuis op meerdere plekken in de binnenstad te zien en is onderdeel van het project Big Bijoux. Alle versieringen die binnen dit project gebruikt worden zijn milieuvriendelijk.


De stickers op het Raadhuis.

QR code

Een groot aantal stickers zal voorzien worden van een QR code. Deze QR code linkt naar een audiotour waarmee de koninklijke verhalen over Apeldoorn, Paleis Het Loo en de binnenstad te zien en te horen zijn. In december voegen we aan de Big Bijoux een activiteit  toe. Met ongeveer 10 projecties van beeld en geluid laten we de verhalen op diverse panden in de binnenstad zien en horen. Dit zal in de week voor Kerst zijn.