Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Subsidie gezond leven in Apeldoorn

23-09-2022

Voor projecten die bijdragen aan gezond leven in Apeldoorn kunnen organisaties van 1 september tot en met 14 oktober subsidie aanvragen. Dit zijn initiatieven die bijdragen aan de doelstellingen van het lokaal preventieakkoord (LPA).

Mijn Apeldoorn

In Apeldoorn streven we naar een gezonde werk- en leefomgeving, door middel van preventie op thema’s als alcohol, roken gezond gewicht.

U kunt deze subsidie online aanvragen. Lees ook de voorwaarden. En stuur bij het aanvragen de ingevulde bijlage aanvraag Subsidieregeling Stimuleringsbudget Lokaal Preventieakkoord Apeldoorn in. Na het indienen krijgt u binnen 8 weken bericht over het besluit.

Hulp bij het aanvragen

Twijfelt u of u voor uw plan subsidie kunt aanvragen? Heeft u moeite met het opstellen van een begroting? Heeft u hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier via de website? Wilt u weten of uw idee kans van slagen heeft? Stuur dan voor het indienen van de aanvraag een mail naar lokaalpreventieakkoord@apeldoorn.nl.

Sommige vragen worden vooraf aan deskundigen uit een denktank voorgelegd. Dit zijn professionals uit hetzelfde werkveld. In dat geval organiseert LPA een online bijeenkomst tussen u en de denktank.


Uw Reactie
Uw Reactie