Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Actief ontspannen in Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en een prima uitvalsbasis voor de groene omgeving en de vele attracties en verblijfslocaties op de mooie Veluwe.

Mijn Apeldoorn

Daarbij biedt Apeldoorn zowel voor haar bewoners, toeristen en zakelijke bezoekers vele evenementen en festivals. Van WK Beach, de Giro tot het drakenbootfestival, Roots in the Woods en het TROS muziekfeest op het plein, er is voor elk wat wils.

Apeldoorn heeft een veelzijdig horeca- en winkelaanbod in de binnenstad en kent een aantal bekende grote attracties zoals de Apenheul, Julianatoren, Paleis het Loo en het Coda-Museum. Maar ook op het gebied van cultuur en sport trekt Apeldoorn met bijvoorbeeld de Bioscoop, Theater Orpheus, Poppodium Gigant en Omnisport vele bezoekers.

Meer informatie vindt u op de websites www.uitinapeldoorn.nl en www.apeldoorn-binnenstad.nl.

Voor de zakelijke bezoeker biedt Apeldoorn een breed scala aan verblijfs- en congreslocaties. Meer informatie hierover vindt u op de website www.apeldoorncongresstad.nl. Voor verblijfsmogelijkheden op de Veluwe en in Apeldoorn kunt u ook terecht op de website www.visitveluwe.nl.