Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Dienstverlening gemeente

.

Mijn Apeldoorn

Welke coronamaatregelen gelden er in het stadhuis?

Om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben we een aantal maatregelen genomen voor bezoekers aan het stadhuis. Wilt u deze maatregelen goed doornemen, en u hieraan houden?

  • U kunt zich maximaal 10 minuten van te voren binnen aanmelden voor uw afspraak. Bent u eerder? Wacht dan buiten even. Zo wordt het niet te druk in het stadhuis.
  • Het dragen van een mondkapje in het stadhuis is verplicht. Vergeet uw mondkapje niet!
  • We houden 1,5 meter afstand. Zo is voor iedereen een veilig bezoek mogelijk.
  • Kom alleen, tenzij dit niet mogelijk is.

Verder nemen we goede hygiënemaatregelen en vragen onze bezoekers dat ook te doen. Dus blijf thuis met klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Heeft u een afspraak bij de gemeente en bent u ziek of verkouden? Verzet uw afspraak dan.

Wanneer kan ik naar het gemeentehuis komen?
U plant uw bezoek aan de gemeente door het maken van een afspraak. Een aangevraagd rijbewijs of reisdocument kunt u afhalen zonder afspraak. 

Post en formulieren kunt u in de brievenbus van het stadhuis doen. U vindt deze brievenbus naast de toegang aan de Deventerstraat.

Wordt het afval opgehaald?
Circulus-Berkel voert het werk uit zoals u van hen gewend bent. Dat betekent dat u uw containers op de normale dagen (volgens de afvalkalender) aan de straat kunt zetten. De ondergrondse containers voor restafval en buurtcontainers worden regelmatig geleegd. Kijk voor meer informatie op de website van Circulus-Berkel.

Afval wegbrengen
Het is erg druk bij de brengstations van Circulus Berkel. Ga er niet voor een kleinigheid naartoe, maar probeer zo veel mogelijk afval in één keer weg te brengen. Vermijd de drukke dagen, zoals vrijdag en zaterdag.