Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Meld wollige taal

28-10-2021

Brieven van uw eigen gemeente, die u niet begrijpt! Dat moet heel vervelend zijn. Dat vinden meer mensen in Apeldoorn. Kijk maar eens naar het volgende filmpje.

Mijn Apeldoorn

We proberen als gemeente zo helder mogelijk te schrijven. Maar het kan altijd beter en daar kunnen we uw hulp bij gebruiken! Krijgt u een onduidelijke brief of mail, laat het ons dan weten!

Hoe kunt u het laten weten?

Streep aan op de brief wat u niet duidelijk vindt. Als u een reactie van ons wilt, dan hebben we uw gegevens nodig. Zet dan uw naam en telefoonnummer (of adres of e-mail) op de brief.

Lever de brief dan in. In de hal van het gemeentehuis staat het schaap van ‘Meld wollige taal’. Hieraan hangt een doos waar u de brief in kunt doen. U kunt ook een foto of kopie van de brief mailen naar duidelijk@apeldoorn.nl.

Wat gebeurt er dan mee?

Wij nemen contact op met onze collega die de brief heeft geschreven. We gaan de brief dan samen verbeteren. Heeft u uw gegevens achtergelaten op de brief, dan nemen we ook even met u contact op.

Duidelijk is wat anders dan of u het ermee eens bent.

Soms bent u het gewoon niet eens met de brief. Dan vindt u de brief dus best duidelijk, maar dan wilt u reageren op de inhoud. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met de schrijver van de brief. De schrijver staat onderaan de brief.