Wij zijn op zoek naar gastheren/gastvrouwen voor Samen055

Stap je makkelijk op mensen af en lijkt het je leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn op onze nieuwe locaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als de inloopspreekuren van Samen055 starten in oktober, willen wij de bezoekers een warm welkom geven. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die minimaal één dagdeel in de week op de locaties van Samen055 bezoekers te woord willen staan.

Bezoekers komen met allerlei vragen binnen op het gebied van opgroeien en opvoeden, werk, geld, sociale contacten en gezondheid en jij bent het eerste aanspreekpunt.
Je biedt een luisterend oor en een kopje koffie aan. Je beantwoordt de vraag zelf of zorgt voor een warme overdracht naar de juiste organisatie of activiteit binnen of buiten de locatie van Samen055.


We zoeken vrijwilligers voor de locaties; Dok Zuid, De Stolp (Maten) en Zilverschoon (Zevenhuizen). Je mag in jouw eigen wijk aan de slag, maar ook op een andere locatie.

Heb je interesse of vragen? Meer informatie over deze vacature is te vinden op:
www.apeldoorn.nl/samen055.

Over Samen055

Samen055 helpt mensen met vragen over opgroeien en opvoeden, werk, geld, sociale contacten en gezondheid op vier locaties in Apeldoorn. Samen055 bestaat uit de organisaties; Centrum voor Jeugd en Gezin, Don Bosco, Gemeente Apeldoorn, MEE-Veluwe, Stimenz en Zuid doet Samen. Alle inwoners van Apeldoorn kunnen hier terecht met hun vragen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Wat ga je doen?

Je geeft bezoekers een warm welkom, staat ze te woord en zorgt dat ze op de juiste plek
terechtkomen. Je biedt een luisterend oor om ze goed door te verwijzen naar een van de
organisaties binnen Samen055.

Wat vragen wij?

Gastvrijheid en interesse in mensen. Om kunnen gaan met mensen met allerlei verschillende vragen. Een luisterend oor kunnen bieden. Goede communicatieve vaardigheden en zelfstandig kunnen werken. Op de hoogte zijn van de sociale kaart in Apeldoorn is een pré.

Wij bieden jou:

Begeleiding en coördinatie. Trainingen over de sociale kaart van Apeldoorn. Er zijn professionals aanwezig op locatie, waar je altijd op terug kunt vallen.

Hoeveel tijd kost het?

Minimaal één dagdeel per week van 2 uur in de ochtend of de middag. Tijden zijn van 10:00-12:00 uur of van 14:00-16:00 uur, inzet gaat in overleg.

Heb je interesse, meldt je dan aan bij Elise Vlietstra via e.vlietstra@stimenz.nl of via 06 54238675. Ook bereikbaar via het kantoor van Stimenz op 088 7846464. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Karin Gasseling via de Kap, 055 5295520 of
rechtstreeks via 06 18210639.