Wat zoekt u:

Contact

Heeft u vragen over financiën, geld lenen of schulden? Neem dan gerust contact op.

In Apeldoorn kunt u terecht bij het Werkplein Activerium. Neem per e-mail contact op door het contactformulier in te vullen of kom langs tijdens openingstijden.

Woont u in Brummen, Epe of Voorst dan kan het ook zijn dat u voor sommige vragen bij de gemeente Apeldoorn terecht kan.

Hieronder leest u bij wie u waarvoor moet zijn.

Gemeente Brummen

Inwoners van de gemeente Brummen met vragen over hulp bij schulden kunnen als volgt terecht:

  • op dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur (Derickxkamp 2a, Eerbeek)
  • op woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur (Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen)
  • of telefonisch via 0575 - 56 19 88

Met vragen over geld lenen kunt u rechtstreeks terecht bij de gemeente Apeldoorn. Contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Gemeente Epe

Voor informatie over en aanmelden voor hulp bij schulden kunnen inwoners terecht bij de gemeente Epe via www.epe.nl. Met vragen over geld lenen kunnen inwoners van de gemeente Epe terecht bij de gemeente Apeldoorn. Contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Gemeente Voorst

Woont u in Voorst? Dan kunt u voor alle vragen terecht bij de gemeente Apeldoorn. Neem via mail contact op via het contactformulier of kom langs tijdens openingstijden.

Elke donderdag van 15.00 uur tot 16.00 uur is er een inloopspreekuur in het Kulturhus in Twello voor inwoners uit de gemeente Voorst.

Ondernemers

Ondernemers uit alle gemeenten kunnen met vragen over geld lenen, budgetbeheer en dergelijke terecht bij het Gros. Meer informatie staat op www.hetgros.nl.