Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

ApentrotsWat kunnen wij van apen leren over een gezonde leefstijl? Ontdek het zelf!

Mijn Apeldoorn

Apentrots is een gratis lesprogramma dat speciaal is gemaakt voor leerlingen uit groep 7 van het basisonderwijs. Het lesprogramma staat in het teken van bewegen, gezonde voeding en….. apen!  Het programma bestaat uit een werkboek, een gastles van het CJG en Apenheul over voeding en een beweegles door Accres of de eigen docent. Natuurlijk sluiten we het programma af met een rondleiding door Apenheul. In het boek staan allerlei leuke en leerzame oefeningen rondom bewegen en gezond leven. De leerkracht krijgt bij de werkboeken voor de klas ook een lesinstructie.

Deelname aan dit programma is kosteloos. Scholen moeten alleen zelf zorgen voor vervoer en begeleiding van en naar Apenheul. Kosten voor vervoer en parkeren zijn voor rekening van de school.

Doen jullie mee?

Zijn jullie ook benieuwd wat we van apen kunnen leren? Apentrots is vanaf het voorjaar 2020 beschikbaar, maar aanmelden kan nu al. Let op: dit jaar is Apentrots voor leerlingen uit groep 7! Meld uw klas aan via het aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het lesmateriaal.  • ApentrotsBekijk een grotere versie