Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

15-04-2019 | Wat vonden inwoners van ‘Apeldoorn 2030’?

01-04-2019

Bij een evaluatie van zo’n intensieve en waardevolle samenwerking met inwoners mag hun stem natuurlijk niet ontbreken. Vijf betrokken inwoners deelden hun ervaringen met ‘Apeldoorn 2030’.

Mijn Apeldoorn

Filip (21 jaar):

“Ik praat niet makkelijk met vreemden, maar de setting van de bijeenkomsten maakte de drempel voor mij een stuk lager. Ik had uren door kunnen praten! Wel miste ik de garantie dat er iets met onze inbreng wordt gedaan. Dat is belangrijk om betrokkenheid van inwoners vast te houden.”

Lees verder >>

Philip

Joke (76 jaar):

“De bijeenkomsten waren ontzettend goed georganiseerd en er zijn prachtige ideeën ontstaan, bijvoorbeeld over generatiebestendig wonen en het verbinden van jong en oud. Soms miste ik het historische besef in de gesprekken. Ouderen kennen Apeldoorn van oudsher en kunnen een belangrijke bijdrage leveren.”

Lees verder >>

Joke

Talal (39 jaar):

“Ik vind het belangrijk om actief te zijn voor vluchtelingen in Apeldoorn. We hebben veel ideeën kunnen delen. Het zou goed zijn als we nog meer samen optrekken. Persoonlijk contact is volgens mij cruciaal. De toekomst gaat niet over gebouwen maar over mensen.”

Lees verder >>

Talal

Bart (66 jaar):

Ik vind het fijn om in Apeldoorn te wonen, maar ik maak me ook zorgen. Ik heb veel ideeën over hoe het beter kan en vind het belangrijk dat de gemeente naar bewoners luistert. Het was erg interessant om met zo veel mensen te brainstormen.”

Lees verder >>

Bart

Ayla (33 jaar):

“Het is goed dat de gemeente zich inspant om met Apeldoorners in gesprek te komen. De aanwezigheid van raadsleden vond ik super. Ik had het leuk gevonden als er ook meer jongeren en ondernemers hadden meegepraat. De gemeente kan nog meer doen om bewoners echt mee te laten beslissen.”

Lees verder >>

Ayla

 


 

 

 

 


   • Groepsfoto