Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Inspraak Verordening Participatie gemeente Apeldoorn 2022

19-11-2021

Apeldoorn wil bewoners actief betrekken bij de ontwikkelingen in de gemeente. Daarom hebben we in de afgelopen tijd nagedacht over burgerparticipatie: Hoe zorgen we dat inwoners hun stem kunnen laten horen? Hoe kunnen mensen meedenken over plannen van de gemeente? Als onderdeel van dit proces is de participatieverordening opgesteld.

Mijn Apeldoorn

Wat is de participatieverordening?

In de participatieverordening stellen we regels vast voor het betrekken van inwoners. Er staat bijvoorbeeld in hoe inwoners kunnen meedenken over:

  • gemeentelijk beleid
  • grote projecten
  • ontwikkeling van de wijken

We geven ook aan hoe we omgaan met petities.

Hoe kan ik reageren?

We horen graag wat u van de verordening vindt. Zorgen deze regels ervoor dat mensen echt kunnen meedenken en meedoen? Werken deze regels ook goed voor mensen die niet zo snel van zich laten horen? Of voor mensen die moeite hebben om mee te praten?

Het document staat onderaan deze pagina. Lukt het niet om de tekst via deze website te bekijken? Belt u dan met 14 055. Samen kijken we hoe we u het beste kunnen helpen. Vanwege corona kunt u niet zonder afspraak naar het Stadhuis komen.

Reageren kan van vrijdag 19 november t/m vrijdag 17 december 2021. Dat kan op twee manieren:

College van burgemeester en wethouders
Afdeling juridische zaken
t.a.v. mevrouw A. Ouwerkerk-Kosters
postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn

Wilt u boven de brief of e-mail zetten dat het gaat om ‘zienswijze Verordening Participatie gemeente Apeldoorn 2022’? Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en liefst ook telefoonnummer.

  • Telefonisch
    Maak een afspraak met mevrouw A. Ouwerkerk-Kosters via telefoonnummer 14 055.

Document