Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Welgelegenweg 20, Apeldoorn (Verkocht)Bent u op zoek naar de speld in de hooiberg? U wilt graag alle woonfuncties op de begane grond hebben, een diepe zonnige tuin met een multifunctioneel geïsoleerd bijgebouw en u wilt graag op een rustige plek nabij het centrum wonen? Wellicht heeft u het nu gevonden!

Mijn Apeldoorn

Vrijstaand woonhuis met oprit, diepe tuin op het Zuiden en een buitengewoon fraai en geïsoleerd bijgebouw/schuur. De woning is netjes onderhouden, gebouwd in 1922, het bijgebouw is recent gebouwd en het geheel is gesitueerd op een ruim perceel van 558m²! Aantrekkelijk gelegen in de woonwijk Welgelegen nabij de kanaaloevers en het centrum. Winkels, scholen en Station zijn gelegen op loopafstand.

Indeling

Begane grond: entree/hal met meterkast, trapopgang, trapkast en bergkast met c.v. opstelling, woonkamer met schuifpui naar de tuin, keuken met nette inrichting v.v. inbouwapparatuur, bijkeuken met toilet, bergkast met aansluiting wasmachine, ruime badkamer met wastafel, douche en ligbad, ruime slaapkamer met tuindeur en deur naar de berging (voorheen garage).

1e verdieping: overloop met bergkast, 3 slaapkamers en toegang tot de bevloerde bergvliering (nokhoogte 1.7 meter).

Bijgebouw: werkruimte van 4,5 bij 9,5 meter, twee keer dubbele buitendeuren en een trap naar de zolderruimte (nokhoogte 2,3 meter).

Aanvaarding

In overleg, twee a drie maanden.

Vraagprijs

€ 450.000,= kosten koper.

Over deze woning

  • Woonoppervlakte: 115 m², overige gebruiksoppervlakte: 18 m² en externe bergruimte: 50 m².
  • De woonkamer, keuken en badkamer zijn v.v. vloerverwarming.
  • Meterkast met 10 elektra groepen, een kookgroep en 2 aardlekschakelaars.
  • Het bijgebouw is enkele jaren geleden gebouwd en geheel geïsoleerd.
  • Notariskeuze is aan de koper doch dient wel een notaris in Apeldoorn of de omliggende dorpen te zijn.
  • De woning is nu in eigendom bij de Gemeente Apeldoorn. In de koopakte zullen enkele extra clausules opgenomen worden, te weten: “ouderdomsclausule”, “asbestclausule” en “de niet bewoningsclausule”.

Bekijk de foto's op funda.nl