Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Tijdelijke ontheffing op parkeerverbod

In het voetgangersgebied centrum en in het Beekparkgebied geldt een parkeerverbod. U mag in deze gebieden alleen parkeren als u een ontheffing heeft. 's Morgens tussen 06.00 uur 11.00 uur heeft u geen ontheffing nodig.

Mijn Apeldoorn

U kunt ontheffing van dit parkeerverbod aanvragen, als in of op uw auto apparatuur staat, die u voor uw werkzaamheden nodig heeft. U kunt ook voor andere gebieden een ontheffing op het parkeerverbod aanvragen, als in of op uw auto apparatuur staat, die u voor uw werkzaamheden nodig heeft en u uw auto bijvoorbeeld op het trottoir moet parkeren.

Let op: tussen 06.00 uur en 11.00 uur geen ontheffing nodig

Wilt u het voetgangersgebied tussen 6.00 en 11.00 uur berijden? Dan heeft u geen ontheffing nodig.

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Het coronavirus vraagt van ons een andere manier van werken. Als gemeente Apeldoorn helpen we u online, telefonisch en waar noodzakelijk fysiek. Kunt u uw afspraak uitstellen? Dan vragen wij u dit te doen.
Heeft u op korte termijn een paspoort of identiteitskaart nodig? Bijvoorbeeld omdat uw paspoort of identiteitskaart binnenkort verloopt en u heeft geen ander document? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken. Belt u in die gevallen 14 055 voor overleg, kies in het keuzemenu voor 2.


Afspraak maken

Aanvragen

Veel gestelde vragen

Kosten

Zie ook