Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Hermien Lubbers

Persoonlijk en uniek, deze woorden staan voor mij centraal als het gaat om het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Mijn Apeldoorn

Trouwambtenaar Hermien Lubbers

Persoonlijk, want het draait om jullie! Het moment moet voor jullie herkenbaar en passend zijn bij de wensen en eigenheid van jullie als toekomstige echtpaar.

Uniek, want het is een buitengewoon moment. Een moment waarin jullie zeggen onvoorwaardelijke voor elkaar te kiezen. Een moment waar jullie naartoe leven en wat belangrijk is voor de rest van jullie leven.

Samen met jullie wil ik dit dan ook graag op een persoonlijke en unieke wijze vormgeven. Want jullie, als toekomstig echtpaar, hebben de keuze om aan te geven wat voor jullie van betekenis is. Tijdens het voorgesprek zullen we bespreken wat voor jullie belangrijk is en welke wensen er zijn zodat naast de officiële ceremonie de invulling door jullie zelf wordt ingevuld en bepaald.

Mijn wens is dat jullie met veel plezier en vreugde terugdenken aan de sluiting van jullie huwelijk of partnerschapsregistratie. Dat het passend en persoonlijk is en jullie je erin zullen herkennen en met veel plezier terugdenken aan dit speciale moment. En daar wil ik graag op persoonlijke wijze mijn bijdrage aan leveren.

Hermien Lubbers-Jurrien

Maak kennis met de andere trouwambtenaren