Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Hilde de Roo

Het werken met mensen, en voor mensen, loopt als een rode draad door mijn leven; mensen inspireren mij iedere dag opnieuw.

Mijn Apeldoorn

Trouwambtenaar Hilde de Roo

Mijn naam is Hilde de Roo. Sinds 2004 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en iedere huwelijksvoltrekking is het voor mij weer een mooie uitdaging om er opnieuw iets bijzonders van te maken.

Een huwelijksdag is een hoogtepunt in een mensenleven. Samen met alle gasten beleeft ieder bruidspaar deze dag op zijn of haar eigen manier. En ieder bruidspaar geeft zijn/haar eigen invulling aan deze belangrijke dag.

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand heb ik het voorrecht om samen met het bruidspaar de juiste sfeer en toonzetting te mogen kiezen tijdens de huwelijksvoltrekking. Meestal zijn er vele momenten met een lach, maar soms zijn er ook situaties waar de traan (even) de overhand heeft.

Ik vind het belangrijk om mij goed in te leven in de situatie en de wensen van een bruidspaar, zodat de huwelijksvoltrekking een goede afspiegeling is van de ideeën en wensen.

Hilde de Roo

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar op maandag, woensdagmiddag, donderdag en zaterdag

Maak kennis met de andere trouwambtenaren