Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Monique van Riel

Een hele bijzondere dag in jullie leven; de trouwdag. Ik wil jullie graag bij jullie thuis leren kennen om hiermee een persoonlijke bijdrage te leveren op jullie dag.

Mijn Apeldoorn

Monique van Riel

Er is veel te regelen: straks op de trouwlocatie is alles geregeld, de ceremoniemeester is jullie persoonlijke assistent voor die hele dag en ik voer desgewenst de regie voor jullie op de trouwlocatie.

Samen overleggen we wat er mogelijk is op de uitgekozen locatie (duiven, ballonnen, enzovoort). Als ik vraag om jullie jawoord, geef je dat in de omgeving en sfeer die je zo graag wilde. Met door mij gesproken woorden in jullie stijl.

Even iets over mij. Ik ben in het westen geboren, in Den Haag om precies te zijn. En ik woon sinds 2003 in het oosten van het land; wat een prachtige en rustgevende omgeving. Mocht het nodig zijn dan spreek ik naast Nederlands ook Engels plus redelijk goed Frans en Spaans… en natuurlijk de taal van het hart.

“Ik vind deze baan echt iets voor jou; jij bent altijd zo geïnteresseerd in mensen en vooral allerlei verschillende soorten mensen” is een reactie van mijn buurvrouw toen ik vertelde dat ik trouwambtenaar ben.
 
Ik kan op alle dagen van de week jullie trouwambtenaar zijn. We zorgen er samen voor dat het officiële deel van jullie huwelijk geweldig is! 
 
Succes met alle voorbereidingen!

Monique van Riel

Maak kennis met de andere trouwambtenaren