Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Simone Hofstee

‘De beste dingen in het leven zijn geen dingen.’

Mijn Apeldoorn

Simone Hofstee

Sinds kort mag ik mij BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) noemen. Daar ben ik trots op! Een bijdrage leveren aan een trouwceremonie zie ik als een bijzonder voorrecht. Het maakt mij blij en gelukkig als ik zie dat anderen dat ook zijn.

Hoe mooi is het dat jullie als bruidspaar, je liefde voor elkaar officieel wilt uitspreken en vastleggen. Misschien in het bijzijn van alleen een klein gezelschap, misschien ook wel ten overstaan van alle familieleden, vrienden en bekenden. Het kán en mág allemaal. Samen gaan we in gesprek over de invulling van de ceremonie, want het is jullie dag! En die moet vooral onvergetelijk mooi worden.

Mijn bijdrage aan jullie dag is klein maar wel belangrijk. Want ik mag jullie officieel aan elkaar verbinden. Maar ik wil dat natuurlijk niet op een standaard manier doen. Ik heb daarbij jullie hulp hard nodig. Jullie geven mij de ingrediënten waarmee ik, als dochter van een banketbakker, een heerlijke bruidstaart maak. Eén van de ingrediënten die sowieso in mijn verhaal (taart) niet mag ontbreken is humor. Ik houd van lachen en als het aan mij ligt dan wordt er ook tijdens de ceremonie veel gelachen.
Ik wens jullie ongelooflijk veel plezier bij de voorbereidingen van jullie trouwdag.

Simone Hofstee

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar op maandag tot en met donderdag

Maak kennis met de andere trouwambtenaren