Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Wiel Waelen

Mijn naam is Wiel Waelen en ik werk als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS) voor de gemeente Apeldoorn.

Mijn Apeldoorn

Wiel Waelen

Jullie grote dag komt eraan. Wat mooi om samen jullie liefde te bezegelen. Alvast gefeliciteerd. Om er voor te zorgen dat het allemaal goed verloopt en jullie ook wettig aan elkaar verbonden worden, zijn jullie nu op zoek naar een trouwambtenaar. Mogelijk kan ik iets voor jullie betekenen.
Ik ben de ‘ambtenaar’ van de familie en toen mijn zoon en dochter trouwplannen hadden, vroegen ze mij om hen te trouwen. Waarom? Omdat ik een verhaal kan vertalen naar een pakkende en treffende toespraak waarbij ik zorg voor een warme, intieme en informele sfeer. En omdat ik op een subtiele manier de juiste snaar weet te raken.
Voor mij was het een hele eer om deel uit te mogen maken van hun huwelijk en zo voel ik dat bij ieder huwelijk dat ik mag voltrekken! In een persoonlijke ontmoeting kunnen we elkaar beter leren kennen, waarbij we ingaan op jullie grote dag en op de inhoud van de speech. Wat bracht en houdt jullie samen? Zijn er kinderen en zo ja, hoe betrekken we hen erbij? Wil je muziek en zo ja welke nummers passen bij deze unieke gebeurtenis. Het moet zo zijn dat het helemaal jullie eigen ceremonie en verhaal wordt en jullie na afloop zeggen: ja zo hadden wij het in gedachten en hier kunnen we de rest van ons leven met warme gevoelens aan terugdenken.

Lijkt het jullie wat om een afspraak te maken?

Wiel Waelen

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar op dinsdag (beperkt inzetbaar)

Maak kennis met de andere trouwambtenaren