Ga naar de homepage gemeente Apeldoorn

Naar vacatureoverzicht

Medewerker invorderen

Tribuut zoekt een medewerker invorderen

Tribuut Belastingsamenwerking verzorgt het waarderen, heffen en innen van de gemeentebelastingen voor de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Tribuut is gevestigd in Epe. Voor het cluster invorderen zoeken wij een resultaatgerichte, flexibele, zelfstandige, accurate medewerker (voor 36 uur per week).

Wat ga je doen
Als medewerker invorderen behandel jij kwijtscheldingsverzoeken en beoordeel je de beroepsschriften. We verwachten van jou als medewerker invorderen dat je verantwoordelijkheid neemt op de speciale invorderingsdossiers zoals het aansprakelijk stellen van vennoten en erfgenamen, beoordelen beslag onroerende zaken. Uiteraard behandel je ook bezwaren tegen kosten en rente. Daarnaast heb je cijfermatig inzicht en ben je handig in het verwerken van financiële gegevens. Je bent in staat om kansen te signaleren en werkt actief mee om de processen te optimaliseren. Ervaring met belastingapplicatie Gouw IT is een pré.

Dit neem je mee
Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat met minimaal mbo+ werk- en denkniveau. Je bent flexibel, accuraat, resultaatgericht, zelfstandig en een teamplayer. Ook ben je vaardig in het te woord staan van interne- en externe partijen zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast beschik je over een flinke dosis enthousiasme, initiatief en doorzettingsvermogen. Je hebt ruime werkervaring met alle voorkomende invorderings- en kwijtscheldingswerkzaamheden en bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Ons aanbod
Een boeiende en afwisselende functie voor 36 uur per week. Het brutomaandsalaris bedraagt maximaal € 3.556,- per maand (functionele schaal 8, situatiedatum 01-07-2020) bij een 36-urige werkweek. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Solliciteren
Reageren op deze vacature kan tot 13 juli. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Boes (Teammanager) of Maureen Kolijn (senior van het cluster invorderen), telefoonnummer 055 - 580 22 22.

De sollicitatiegesprekken worden na 17 juli gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Referentienummer:
C2020-294

Regio:
Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Startdatum:
25-06-2020

Sluitingsdatum:
12-07-2020

Locatie:
Tribuut

Contactpersonen:
Sandra Boes / Maureen Kolijn
+31 55 5802222