Homepage Apeldoorn.

Naar vacatureoverzicht

Orthopedagoog (m/v/x)

Het CJG Apeldoorn zoekt een Orthopedagoog

CJG Apeldoorn is voor ouders met vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien met kinderen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. Het CJG staat voor een stevige preventieve basis, ondersteuning waar nodig, speciaal waar moet!

Kernwaarden
Medewerkers van het CJG zijn zichtbaar, bereikbaar en stralen paraatheid uit. Ze zijn deskundig, kunnen autonoom functioneren en zijn flexibel. Openheid, eerlijkheid en respectvol zijn daarbij onze kernwaarden.

Wat ga je doen
Als orthopedagoog geef je pedagogische begeleiding aan cliënten en geef je werkbegeleiding aan hbo-pedagogen. Je stelt (ortho) pedagogische behandelplannen op en voert interventies uit. Je draagt zorg voor de begeleiding van kinderen, jeugdigen, ouders, verwijst cliënten daar waar nodig naar specialistische voorzieningen. Je adviseert de teamleider CJG over inhoudelijke ontwikkelingen.

Wat neem je mee
Je hebt een universitaire opleiding Pedagogische Wetenschappen met als afstudeerrichting orthopedagogiek. Je bent minimaal geregistreerd als basis orthopedagoog (NVO), registratie als Generalist of GZ psycholoog heeft een pre en bevoegd tot het verrichten van diagnostisch onderzoek. Kennis van de zorgsector en sociale kaart zijn een vereiste. Je bent in staat om pedagogische begeleiding in complexe opvoedings- en ontwikkelsituaties te bieden. Je bezit professionele verantwoordelijkheid welke gericht is op kind en ouders. Je hebt ruime aantoonbare ervaring in de jeugdzorg. Tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht zijn voor jou de basiscompetenties.

Wij bieden je
Een uitdagende en afwisselende functie waarbij je gezinnen begeleidt en helpt om op eigen kracht weer verder te gaan. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 3.240,13 en kan oplopen tot maximaal
€ 4.896,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Het salaris is vastgesteld volgens de salarisregeling uit de CAO-Jeugdzorg, schaal 11, gedragswetenschapper B. Verder heb je recht op een vakantietoeslag van 8%, een pensioenregeling via PFZW, een reiskostenvergoeding en korting op verzekeringen.

Daarnaast kun je bij het CJG Apeldoorn rekenen op:

  • Een eindejaarsuitkering van 8.3%; 
  • 200 verlofuren bij fulltime (36 uur) dienstverband, waarvan je een gedeelte flexibel kunt besteden; 
  • Tegemoetkoming in de premie zorgverzekering van € 20,- bruto per maand;
  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met de mogelijkheid tot verlenging of een vast dienstverband.

Solliciteren
Reageren op deze vacature kan tot 5 november via de solliciteer knop. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Saskia Blom, bestuurder CJG, s.blom@cjgapeldoorn.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Referentienummer:
C2020-361

Regio:
Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Startdatum:
27-09-2021

Sluitingsdatum:
04-11-2021

Locatie:
Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

Contactpersonen: