Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Overbruggingsregeling Tijdelijk wonen

28-04-2021

Met de ‘Overbruggingsregeling tijdelijk bewonen vakantiepark’ kunt u tijdelijk in een recreatieverblijf wonen wanneer u in afwachting bent van de oplevering van uw nieuwe woonruimte of tijdens de verbouwing van uw huidige woning.

Mijn Apeldoorn

Personen die in aanmerking komen voor deze omgevingsvergunning moeten aantonen dat ze binnen één jaar kunnen beschikken over een reguliere woning in de gemeente Apeldoorn. U kunt maximaal twaalf maanden gebruik maken van deze regeling.

De eigenaar van de vakantiewoning moet dan wel een vergunning aanvragen voor de tijdelijke bewoner. Dat kan via het omgevingsloket. Daarvoor zijn wij als gemeente verplicht leges in rekening te brengen. De tijdelijke bewoner moet zich ook bij de gemeente inschrijven op dit adres. 

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over de Overbruggingsregeling Tijdelijk Wonen? Dat kan hier: Overbruggingsregeling tijdelijk bewonen vakantiepark. Heeft u verder nog vragen of wilt u weten hoe u een aanvraag kunt indienen? Neem dan contact op via vitalevakantieparken@apeldoorn.nl.