Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Marktstraat en Beekstraat

Werkzaamheden Marktstraat en Beekstraat, binnenstad Apeldoorn

Mijn Apeldoorn

De werkzaamheden aan de Beekstraat zijn in volle gang. De eerste maanden stonden in het teken van het opbreken van het straatwerk. Aannemer KWS is ondergronds enorme hoeveelheden kabels, leidingen en buizen tegengekomen waardoor de werkzaamheden in de Beekstraat veel tijd hebben gekost. Dit heeft geleid tot een aanpassing in de planning en fasering.

Naast de nieuwe planning en fasering is ook de planning van de Marktstraat bekend. In de Marktstraat komt o.a. de Marktstroom, een waterelement dat stroomt vanaf de Deventerstraat tot aan de Beekstraat. Meer hierover leest u op www.apeldoorn.nl/binnenstad. De nieuwe planning en fasering is (onder voorbehoud) als volgt:

  • Fase 1a heden t/m 17 juni: vanaf parkeerplaats P1 tot aan Dierenspeciaalzaak Dier & Tuin.
  • Fase 1b 24 juni t/m 19 juli (week 26 t/m 29): vanaf parkeerplaats P1 tot aan Stationsstraat.
  • Fase 2 12 augustus t/m 15 november (week 33 t/m 46): vanaf Beekstraat tot Marktplein, diverse werkzaamheden Marktstraat. De Beekstraat is deze week open voor verkeer.
  • Fase 3 9 september t/m 1 november (week 37 t/m 44): Beekstraat vanaf Dierenspeciaalzaak Dier & Tuin tot bestaande wandelgebied van de Hoofdstraat.

Bereikbaarheid

Bij iedere fase is het betreffende gedeelte niet bereikbaar voor gemotoriseerd en doorgaand verkeer. Voetgangers en fietsers (te voet) hebben wel toegang. Winkels blijven ook bereikbaar voor voetgangers.

Tijdens fase 1b is parkeerplaats P1 niet bereikbaar.

Planning

Alle werkzaamheden zullen uiterlijk 15 november zijn afgerond. Dan zijn de Beekstraat en de Marktstraat weer netjes voor de Sinterklaas- en Kerstinkopen.