Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Toon agenda

Mijn Apeldoorn

Maandag 6-03 t/m zondag 12-03

Een overzicht van activiteiten van maandag 6 maart t/m zondag 12 maart 2017

Datum en tijd Activiteit
Maandag 6 maart
14.00 uur Wethouder M.J.P. Sandmann levert een bijdrage aan de Circulaire aanbesteding Parkenbuurt. De gemeente Apeldoorn wil de renovatie van onder andere 55.000 m2 betonnen wegen in de wijk De Parken volgens een innovatie gerichte circulaire inkoopmethodiek aanbesteden die aannemers stimuleert om circulariteit toe te passen. Dit moet de bouwketen aanzetten om in co-creatie tot slimme, innovatieve oplossingen te komen voor het werk aan wegen en riolering in De Parken. Deze aanpak past in de ambities van de gemeente Apeldoorn op het gebied van duurzaamheid. Het renovatietraject start in het najaar van 2017 en loopt tot 2022. De gemeente heeft alle bedrijven, (onder) aannemers, ingenieursbureaus en leveranciers die een circulaire bijdrage kunnen leveren aan dit project, uitgenodigd voor deze marktontmoeting. Tijdens deze marktontmoeting licht de gemeente het vernieuwende inkoop- en selectieproces en het Programma van Ambities toe. Het gehele programma is van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Plaats: Area 55, Zwitsalterrein, Vlijtseweg in Apeldoorn
Dinsdag 7 maart
Geen activiteiten.
Woensdag 8 maart
v.a. 12.00 uur Burgemeester J.C.G.M. Berends is aanwezig bij de Herdenking de Woeste Hoeve.
Plaats: ontvangst in restaurant De Woeste Hoeve, Oude Arnhemseweg 292 in Beekbergen
16.00 uur Wethouder M.J.P. Sandmann levert een bijdrage aan de bijeenkomst voor bedrijven Stadhoudersmolen en Wenum Wiesel.
Plaats: Wenumse Watermolen, Oude Zwolseweg 160 in Wenum Wiesel

Donderdag 9 maart

14.30 uur Wethouder M.J.P. Sandmann is aanwezig op het bouwfeest van Wijswonen. In 2012 is het initiatief Wijswonen opgestart door Anneke en Henk Lenders. Ze wilden kleiner gaan wonen, voorbereid op de toekomst, met gelijkgestemden in de buurt. Het idee is in een gezamenlijk proces met gemeente Apeldoorn, architectenbureau MAATworks, zorginstelling ’s Heerenloo en bouwbedrijf Nikkels uitgewerkt. Met nu, in 2017, deze acht seniorenwoningen als resultaat. Het is een project met een sociale betekenis en mogelijkheden voor zorg in de toekomst, iets waar in deze tijd behoefte aan is.
Locatie: bouwplaats - kavel 1 aan de Groene Voorwaarts
Vrijdag 10 maart
09.30 - 12.30  uur Het college van burgemeester en wethouders zet zich deze ochtend in voor NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zij doen dit o.a. bij de begeleid Wonen de Graafhof en bij de Klup in Apeldoorn.
13.30 uur Wethouder D.H. Cziesso verricht de opening van de eerste historische jaarmarkt op het Zwitsalterrein. Het Zwitsalterrein staat tijdens de weekenden van 10 tot en met 12 en 17 tot en met 19 maart in het teken van de historische jaarmarkt. Een overdekte pretfabriek met attracties van toen voor het hele gezin.
Plaats: Zwitsalterrein, Vlijtseweg in Apeldoorn
17.00 uur Wethouder J.G. Kruithof is aanwezig op het jaarlijkse event van 100 Talentvolle Vrouwen. 100 Talentvolle Vrouwen is een actief platform voor vrouwen die zich beter willen profileren op de arbeidsmarkt.
Plaats: Art-Café SamSam, Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn

Zaterdag 11 maart

Geen activiteiten.
Zondag 12 maart
Geen activiteiten.