Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Verhuizen

Verhuizen van en naar Apeldoorn. Lees hier meer over verhuizen binnen Nederland, verhuizing vanuit het buitenland naar Apeldoorn, emigratie-aangifte en meer.

Verhuizen binnen Nederland

Als u binnen of naar de gemeente Apeldoorn verhuist, dan bent u wettelijk verplicht dit aan ons door te geven. Geef uw verhuizing niet eerder dan 4 weken vòòr en niet later dan 5 dagen ná de verhuizing aan ons door. Als u bij iemand gaat inwonen, hebben wij bij uw aangifte ook een Verklaring inwoning nodig.
Lees verder >>

Emigratie-aangifte (Vertrek naar het buitenland)

Als u emigreert of in een periode van 1 jaar langer dan 8 maanden naar het buitenland gaat dan moet u zich laten uitschrijven bij uw gemeente. Deze 8 maanden hoeven niet aaneengesloten te zijn. Blijven er mensen op uw huidige adres in Nederland achter? Dan moet u zich persoonlijk melden bij de gemeente.
Lees verder >>

Onjuiste inschrijving melden (adresonderzoek)

Als u post krijgt van een overheidsinstantie voor iemand die niet (meer) op uw adres woont, kunt u dat doorgeven aan de gemeente. De gemeente bekijkt uw melding en kan besluiten om een adresonderzoek te starten.
Lees verder >>

Verhuizing vanuit het buitenland naar Nederland (Apeldoorn)

Verhuist u vanuit het buitenland naar Apeldoorn (immigratie)? Schrijft u zich dan persoonlijk in bij de gemeente. Dit kan alleen op afspraak.
Lees verder >>