Vragen over opvoeden en opgroeien

Het beste voor kinderen. Dat ze zo gezond en veilig mogelijk opgroeien, dat wil iedereen. Natuurlijk roept het wel eens vragen op over de ontwikkeling of het gedrag van een kind. Kleine vragen, ingewikkelde vragen, zorgelijke vragen. Voor alle vragen staat het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) voor u klaar. Het CJG voert de jeugdhulp van de gemeente Apeldoorn uit.

Gratis advies en tips over de thema’s opvoeden, opgroeien en gezondheid

Op de website van het CJG vindt u tips, adviezen en antwoorden op allerlei uiteenlopende vragen. Vragen die ouders en opvoeders ons stellen over de kinderen waar ze voor zorgen. U vindt er ook antwoorden op vragen waar kinderen zelf mee rondlopen.

Maak een afspraak als u of uw kind meer nodig heeft dan tips

Het CJG werkt samen met specialisten in de jeugdhulp. Hulp bij opvoeden en opgroeien kan het verschil maken voor kinderen en de gezinnen van de kinderen. Het CJG begeleidt u in situaties waar u of uw kind zelf niet goed uitkomen. Dat kunnen situaties zijn die te maken hebben met bijvoorbeeld school, gedrag of echtscheiding. Wij zetten passende hulp in voor uw kind en gezin. ‘Passend’ kan alles zijn van een goed gesprek tot tijdelijke ontlasting van het gezin.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek

Maak gerust een afspraak bij één van de 4 CJG’s in Apeldoorn  of loop bij ons binnen. We helpen u graag en kijken samen met u naar de beste oplossing en de mogelijkheden in uw situatie.

CJG-Apeldoorn

Ook interessant