Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Naar Plein van de stad

De markt

Tijdens en na de werkzaamheden kun je uiteraard op onze zaterdag- en maandagmarkt boodschappen blijven doen. Dit moet je weten over je bezoek aan de warenmarkt.

De markt blijft natuurlijk gewoon geopend, maar vanaf 9 oktober is deze op een andere locatie. De markt zal tijdens de werkzaamheden aan het Plein van de Stad verhuizen naar het gebied Hofstraat/Kanaalstraat/Hoofdstraat. Dit is de standaardlocatie waar de markt naar uitwijkt als het Marktplein niet beschikbaar is. De maandagmarkt vindt plaats op het parkeerterrein op de hoek Hoofdstraat/Kanaalstraat, zodat er alleen op zaterdag verkeersmaatregelen nodig zijn. De markt vindt 30 weken op deze locatie plaats. Ondernemers en bewoners in de omgeving van de Hofstraat/Kanaalstraat ontvangen een brief met details rondom de verplaatsing en de plattegrond van de zaterdagmarkt.

Fietsenstalling De Serre blijft bereikbaar en op verschillende plekken rondom de markt zullen extra fietsparkeervakken gemaakt worden.

Parkeerterrein Hoofdstraat/Kanaalstraat op zaterdag en maandag niet in gebruik

Op zaterdag en maandag kan er niet geparkeerd worden op het parkeerterrein op de hoek van de Hoofdstraat/Kanaalstraat. De overige dagen is het terrein wel beschikbaar voor parkeren. Parkeergarages Koningshaven-Centrum en Brinkpark hebben voldoende capaciteit om op zaterdag deze parkeerplaatsen op te vangen.

Op onderstaande plattegrond is te zien waar elke marktondernemer zich precies bevindt op de uitwijklocatie.

Klik op de afbeelding om te vergroten (jpeg, 647 KB).

Inschrijven nieuwsbrief