Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Vergroenen winkelcentrum Orden en beweegtuinMijn Apeldoorn

Beweegtuin

In de binnentuin van het zorgcentrum naast Winkelcentrum Orden leggen we een beweegtuin aan. ‘Stichting GEZond in Orde(n)’ waar de huisartsen en fysiotherapeuten van de Orderbron deel van uitmaken, betaalt mee aan de beweegtoestellen. In de beweegtuin staat toegankelijkheid voor mindervaliden centraal. Zo kan er worden geoefend met het gebruik van obstakels in de openbare ruimte. Daarnaast vormen we het gras om naar vaste planten waardoor het kleurrijker en natuurlijker wordt.

Vergroening winkelcentrum

Komende maand beginnen we met de eerste fase. De tekening vindt u onderaan deze pagina. De tekening hangt ook in de apotheek.

Op het parkeerterrein voor de supermarkt worden twee bomen geplaatst omringd door vaste planten. Langs de Laan van Spitsbergen worden zeven bomen geplant. Op het plein voor snackbar Kokki wordt een haag geplant en een nieuwe boom geplaatst. Tenslotte worden er groenblijvende heesters geplaatst bij de ingang van het parkeerterrein aan de Laan van Orden.

 

Tekening

Meer informatie

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met projectleider Richard Veldman via telefoonnummer 055-5802680 of op e-mailadres r.veldman@apeldoorn.nl.