Fotograaf: Vecteezy

Apeldoorn zet vrijwilligers in het zonnetje met vrijwilligerswaardering

De gemeente Apeldoorn is trots op inwoners die zich structureel belangeloos voor een ander of voor de stad inzetten. Daarom deelt de gemeente 7 oktober aan hen de vrijwilligerswaardering uit in Orpheus: een cadeautje als dank voor hun inzet. Op die dag is ook de Vrijwilligersmarkt.

De gemeente nodigt vrijwilligers uit om hun cadeautje in ontvangst te nemen. Dit kan 7 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur in Orpheus. Het uitdelen van de vrijwilligerswaardering vindt gedeeltelijk vóór aanvang van de Vrijwilligersmarkt plaats. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het werk van vrijwilligers maakt Apeldoorn mooier en leuker om te wonen, te werken of te bezoeken. Wij steunen daarom onze vrijwilligers en we zijn erg blij en dankbaar dat ze er zijn. Sommige van hen zetten zich al jarenlang in voor hun initiatief, vereniging of actie.

Vrijwilligersmarkt

Om 13.00 uur opent wethouder Anja Prins de Vrijwilligersmarkt. Deze duurt tot 16.00 uur. Tijdens deze markt vertellen organisaties en verenigingen bezoekers over de verschillende vormen van vrijwilligerswerk. Een aanrader voor inwoners die al aan de slag zijn als vrijwilliger of van plan zijn vrijwilligerswerk te gaan doen.

Meer informatie over vrijwilligerswerk in Apeldoorn.

Kom naar de vrijwilligersmarkt op 7 oktober!

Uw Reactie
Uw Reactie