Bijeenkomst over armoedebestrijding: komt u ook?

Wij zijn als gemeente bezig met een Armoedeaanvalsplan en zijn daarmee al een heel eind op weg. Wethouder Biharie is samen met medewerkers van de gemeente langs de deuren gegaan om in gesprek te komen met inwoners over hun ervaringen en ideeën. Deze worden verwoord in een ‘Armoedeaanvalsplan’.

Het Armoedeaanvalsplan

Veel Apeldoorners zetten zich iedere dag in om armoede en kansenongelijkheid in Apeldoorn te bestrijden. Dat doen we voor vrienden, familie, buren. Ook initiatieven en organisaties doen dat met allerlei vormen van ondersteuning. De gemeente doet dat met regelingen.

Het Armoedeaanvalsplan moet een antwoord geven op vragen als: Wat kunnen we extra doen om ervoor te zorgen dat álle Apeldoorners een normaal leven kunnen leiden en in hun eigen levensbehoeften kunnen voorzien? Hoe bereiken we de mensen die onze hulp nodig hebben beter? U zult net als wij vinden dat dat niet zo makkelijk is.

De bijeenkomst

Uw inbreng is natuurlijk heel waardevol voor ons. Daarom bespreken we de hoofdlijnen uit ons plan graag met u tijdens de bijeenkomst op dinsdagavond 14 maart in het Acec gebouw, Roggestraat 44.

We ontvangen u graag vanaf 19.00 uur met een kop koffie of thee en starten de bijeenkomst om 19.30 uur. We gaan na de aftrap uit elkaar in kleinere groepen, om goed door te kunnen praten met iedereen. Verwachte eindtijd is 21.00 uur, daarna is er nog ruimte is om met een drankje na te praten voor wie dat wil.

Uw Reactie
Uw Reactie