Dag van de Ondernemer zet bijzondere Apeldoornse ondernemers in de schijnwerpers

Jeroen Joon, wethouder Economie, bood donderdag 17 november een bijzondere groep ondernemers een ontbijt aan in het kader van de Dag van de Ondernemer. De winnaars van de Apeldoorn Business Awards schoven aan bij het ontbijt in De Eetkamer van Philadelphia aan de Stationsdwarsstraat.

Deze Dag van de Ondernemer wordt altijd georganiseerd in de derde week van november. Het is een dag om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken én in het zonnetje te zetten.

De winnaars van de Apeldoorn Business Award 2022 mochten allen een collega-ondernemer meenemen die zij graag in het zonnetje zetten. Zo ontstond een mooie groep met bijzondere ondernemers. Wethouder Joon: “Wat mij betreft is het elke dag Dag van de Ondernemer. Deze groep is een prachtige vertegenwoordiging van de ondernemers die wij in Apeldoorn hebben. Met recht staan zij vandaag extra in de schijnwerpers.”

Ontbijt op bijzondere locatie Philadelphia

Het ontbijt vond plaats op een bijzondere plek, namelijk De Eetkamer van Philadelphia Apeldoorn. Philadelphia is een werk- en dagbestedingslocatie in Apeldoorn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Uw Reactie
Uw Reactie