De heer S. van der Meulen krijgt Koninklijke onderscheiding

De heer S (Sjirk) van der Meulen (67 jaar) heeft zaterdag 14 januari 2023 een koninklijke onderscheiding gekregen. Burgemeester Ton Heerts reikte hem de versierselen uit, die horen bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van muziekvereniging DAP Apeldoorn.

De heer Van der Meulen is al ruim 52 jaar lid van DAP. Hij heeft verschillende blaasinstrumenten bespeeld. In die 52 jaar heeft hij veel betekend voor de vereniging. Ruim 25 jaar is hij in verschillende functies actief geweest binnen het bestuur. Hij was ook een tijd manager van DAP. In die rol heeft hij vooral een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de Show & Marchingband DAP.

De heer Van der Meulen was ook buiten DAP actief in de Apeldoornse muziekwereld. Hij werkte mee bij het organiseren van Taptoe Apeldoorn en was betrokken bij de Apeldoornse Muziek Federatie. Ook gaf hij gastlessen bij muziekgroepen en op basisscholen in Apeldoorn. De laatste jaren doet de heer Van der Meulen ook vrijwilligerswerk voor basisschool De Zonnewende.

Uw Reactie
Uw Reactie