Cameratoezicht moet helpen om de veiligheid op het bedrijvenpark te waarborgen. Daarom hebben de gemeente en Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn Noord (OBAN) afspraken gemaakt die collectief cameratoezicht op de openbare weg mogelijk maken.

Ondernemers werken aan collectief cameratoezicht op Apeldoorn Noord

Ondernemers op Apeldoorn Noord werken aan het toekomstbestendig maken van het bedrijvenpark. Om ook in de toekomst de veiligheid op het bedrijvenpark te kunnen waarborgen werken de ondernemers aan collectief cameratoezicht.

Gemeente en Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn Noord (OBAN) hebben afgelopen maandag 31 oktober een convenant ondertekend. Met het convenant is collectief cameratoezicht op de openbare weg door ondernemers onder voorwaarden mogelijk. Nu het convenant is getekend gaat OBAN cameratoezicht op het bedrijvenpark verder uitwerken.

Vier mannen in pak achter een tafel tekenen het convenant
Gemeente en OBAN tekenen het convenant dat collectief cameratoezicht op de openbare weg door ondernemers onder voorwaarden mogelijk maakt. Daarmee kan OBAN de cameratoezicht op het bedrijvenpark verder uitwerken. Foto: gemeente Apeldoorn

Veiligheid

 Veiligheid is een onderwerp waar de OBAN al langere tijd mee bezig is. Dat blijkt ook door de stappen die de vereniging reeds heeft gezet om het bedrijvenpark veiliger te maken. Het bedrijvenpark heeft al zo’n zeven jaar het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B). De ondernemers op het bedrijvenpark willen al langere tijd een vorm van cameratoezicht.

Het project collectief Cameratoezicht is een project binnen de RegioDeal en wordt mogelijk gemaakt door financiering van het Rijk, de provincie Gelderland en de gemeente Apeldoorn.

Uw Reactie
Uw Reactie