Centenkwesties

Centenkwesties is een inloopspreekuur voor al uw vragen over geld. Hier krijgt u advies of ondersteuning, passend bij uw vraag. Het spreekuur is een initiatief van de gemeente Apeldoorn, Schuldhulpmaatje, de Kap, Humanitas, Stimenz, Mee Veluwe en De Matenhof.

Waarvoor kunt u terecht bij centenkwesties?

We ondersteunen u bij alle financiële vragen en helpen u, indien nodig, weer grip te krijgen op uw geld. Dat kan op verschillende manieren. Zo kunnen we u helpen met het aanvragen van toeslagen en andere ondersteuning of helpen u met het ordenen van uw administratie. Misschien heeft u meer aan een inkomenscheck of heeft u hulp nodig om schulden op te lossen. We plannen een nieuwe afspraak of schakelen een vrijwilliger in als dat nodig is. Een volgende afspraak kan ook bij Stimenz, op het Werkplein Activerium, in de wijk waar u woont of bij u thuis zijn als u dat prettig vindt.

Wanneer en waar vindt u ons?

U kunt gewoon binnen komen lopen en hoeft geen afspraak te maken. De gastheer of gastvrouw van De Matenhof verwijst u naar de juiste medewerker. Komt u ook? De koffie staat klaar! U vindt ons elke dinsdag van 14:00 uur tot 16:00 uur in De Matenhof, Warenargaarde 775, Apeldoorn. Wilt u goed voorbereid komen? Neem dan eventueel noodzakelijk papieren, uw DigiD of andere inloggegevens.


Ook interessant