Centenkwesties

Heeft u vragen over geld? Centenkwesties helpt u graag het antwoord te vinden. Tijdens een gratis spreekuur krijgt u advies of ondersteuning, net wat u nodig heeft.

Vragen kost geen geld

Stel uw vragen aan de medewerkers van Centenkwesties, met het vragenformulier. Dat kan ook anoniem. Binnen twee werkdagen wordt contact met u opgenomen.

Grip bij geldzorgen door coronacrisis

Voor wie door de coronacrisis plotseling veel minder inkomen heeft, liggen geldproblemen op de loer. Het helpt om te proberen overzicht te houden en tijdig te reageren op de nieuwe situatie. www.nibud.nl/consumenten/stappenplan-geldzorgen-door-coronacrisis/

Steun bij financiële zaken

Centenkwesties ondersteunt bij alle financiële vragen en helpt u zo nodig om grip op uw geld te krijgen. Dat kan op verschillende manieren.

Zo helpt Centenkwesties bij het aanvragen van toeslagen en andere ondersteuning, maar ook bij het ordenen van uw administratie. Misschien heeft u meer aan een inkomenscheck of heeft u hulp nodig om schulden op te lossen. Ook plannen de medewerkers van Centenkwesties een nieuwe afspraak in of schakelen ze een vrijwilliger in als dat nodig is. Een volgende afspraak kan op een plek die u uitkomt: bij Stimenz, Mee Veluwe, op het Stadhuis, in de wijk waar u woont of bij u thuis als u dat prettig vindt.

Tijdelijk geen spreekuren

Vanwege het coronavirus zijn de Centenkwesties spreekuren tot en met 28 april afgelast.
U vindt Centenkwesties in heel Apeldoorn.

Centenkwesties


Ook interessant