Centenkwesties

Heeft u vragen over geld? Centenkwesties helpt u graag het antwoord te vinden. Tijdens een gratis spreekuur krijgt u advies of ondersteuning, net wat u nodig heeft.

Vragen kost geen geld

 

OnlineOnline

Stel uw vragen aan de medewerkers van Centenkwesties, met het vragenformulier. Dat kan ook anoniem. Binnen twee werkdagen wordt contact met u opgenomen.

Telefonisch contactTelefonisch

U kunt ook telefonisch contact opnemen om uw vraag te stellen. Op werkdagen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur bellen naar 088-7846202

SpreekuurSpreekuur

Komt u liever langs? U kunt op de onderstaande tijden zonder afspraak terecht op onderstaande locaties. Uiteraard houden we ons tijdens deze spreekuren aan de RIVM-richtlijnen, en vragen we aan u om dat ook te doen.

  • Maandag 10.00 uur - 12.00 uur  Locatie Don Bosco, Sluisoordlaan 200
  • Dinsdag 14.00 uur - 16.00 uur  Locatie CODA Dokzuid, 1e Wormenseweg 460
  • Donderdag 10.00 uur - 12.00 uur  Locatie CODA Centrum, Vosselmanstraat 299
  • Donderdag 12.30 uur - 14.30 uur  Locatie Bolwerk, Ravelijn 55

Grip bij geldzorgen door coronacrisis

Voor wie door de coronacrisis plotseling veel minder inkomen heeft, liggen geldproblemen op de loer. Het helpt om te proberen overzicht te houden en tijdig te reageren op de nieuwe situatie. Kijk hiervoor eens op de site van het Nibud

Steun bij financiële zaken

Centenkwesties ondersteunt bij alle financiële vragen en helpt u zo nodig om grip op uw geld te krijgen. Dat kan op verschillende manieren.

Zo helpt Centenkwesties bij het aanvragen van toeslagen en andere ondersteuning, maar ook bij het ordenen van uw administratie. Misschien heeft u meer aan een inkomenscheck of heeft u hulp nodig om schulden op te lossen. Ook plannen de medewerkers van Centenkwesties een vervolgafspraak in of kunnen zij voor u een vrijwilliger inschakelen als dat nodig is.

Centenkwesties


Ook interessant