Wat zoekt u:

Centenkwesties

Centenkwesties is een inloopspreekuur voor al uw vragen over geld. Hier krijgt u advies of ondersteuning, passend bij uw vraag. Het spreekuur is een initiatief van de gemeente Apeldoorn, Schuldhulpmaatje, de Kap, Humanitas, Stimenz, Mee Veluwe en de Drie Ranken.

Wat doen we bij Centenkwesties?

We helpen u (weer) grip te krijgen op uw geld. Dat kan op verschillende manieren. We bespreken samen met u welke ondersteuning u nodig heeft. Misschien bent u al geholpen met het ordenen van uw financiƫle administratie. Misschien heeft u meer aan een inkomenscheck of heeft u hulp nodig om schulden op te lossen. We plannen een nieuwe afspraak als dat nodig is. Een volgende afspraak kan ook bij het Activerium zijn als u dat prettig vindt.

Wanneer en waar vindt u ons?

U kunt gewoon binnen komen lopen en hoeft geen afspraak te maken. Komt u ook? De koffie staat klaar! U vindt ons elke dinsdag van 9:00 uur tot 11:30 uur in de Drie Ranken, Eglantierlaan 202. Wilt u goed voorbereid komen? Stuur dan een mail naar: schuldhulpverlening@apeldoorn.nl. U krijgt dan een uitnodigingsbrief waarin we u vragen om gegevens mee te nemen.