Centenkwesties

Centenkwesties is een inloopspreekuur voor al uw vragen over geld. Hier krijgt u advies of ondersteuning, passend bij uw vraag. Het spreekuur is een initiatief van de gemeente Apeldoorn, Schuldhulpmaatje, de Kap, Humanitas, Stimenz, Mee Veluwe en de Matenhof.

Wat doen we bij Centenkwesties?

We helpen u (weer) grip te krijgen op uw geld. Dat kan op verschillende manieren. We bespreken samen met u welke ondersteuning u nodig heeft. Misschien bent u al geholpen met het ordenen van uw financiële administratie. Misschien heeft u meer aan een inkomenscheck of heeft u hulp nodig om schulden op te lossen. We plannen een nieuwe afspraak als dat nodig is. Een volgende afspraak kan ook bij het Werkplein Activerium zijn als u dat prettig vindt.

Wanneer en waar vindt u ons?

U kunt gewoon binnen komen lopen en hoeft geen afspraak te maken. Komt u ook? De koffie staat klaar! U vindt ons elke dinsdag van 14:00 uur tot 16:00 uur in De Matenhof, Warenargaarde 775, 7329 GR Apeldoorn. Wilt u goed voorbereid komen? Stuur dan een mail naar: schuldhulpverlening@apeldoorn.nl. U krijgt dan een uitnodigingsbrief waarin we u vragen om gegevens mee te nemen.


Ook interessant