Meld wollige taal

Krijgt u een onduidelijke brief of mail? Laat het ons dan weten. We proberen als gemeente zo helder mogelijk te schrijven. Maar het kan altijd beter en daar kunnen we uw hulp bij gebruiken. 

Wollige taal, daar willen we graag wat aan doen

Brieven van uw eigen gemeente, die u niet begrijpt! Dat moet heel vervelend zijn. Dat vinden meer mensen in Apeldoorn. Krijgt u een onduidelijke brief of mail, laat het ons dan weten!

Een brief in wollige taal, wat vindt u daarvan?. We vroegen het de inwonera van Apeldoorn.

Hoe kunt u het laten weten?

Streep aan op de brief wat u niet duidelijk vindt. Als u een reactie van ons wilt, dan hebben we uw gegevens nodig. Zet dan uw naam en telefoonnummer (of adres of e-mail) op de brief.

Lever de brief dan in. In de hal van het gemeentehuis staat het schaap van ‘Meld wollige taal’. Hieraan hangt een doos waar u de brief in kunt doen. U kunt ook een foto of kopie van de brief mailen naar duidelijk@apeldoorn.nl.

Wat gebeurt er dan mee?

Wij nemen contact op met onze collega die de brief heeft geschreven. We gaan de brief dan samen verbeteren. Heeft u uw gegevens achtergelaten op de brief, dan nemen we ook even met u contact op.

Duidelijk is wat anders dan of u het ermee eens bent.

Soms bent u het gewoon niet eens met de brief. Dan vindt u de brief dus best duidelijk, maar dan wilt u reageren op de inhoud. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met de schrijver van de brief. De schrijver staat onderaan de brief.

Meld wollige taal
Meld wollige taal Illustratie: Gemeente Apeldoorn
Uw Reactie
Uw Reactie