Apeldoorn.nl

Een paar jaar geleden is ons stenen stadhuis verbouwd. Dat was ook wel nodig, om onze dienstverlening op peil te houden. En ook om onze medewerkers een goede werkplek te kunnen blijven bieden.

En nu wordt ook ons digitale stadhuis vernieuwd. U bent er misschien wel eens geweest, op Apeldoorn.nl. Om te kijken hoe u uw rijbewijs kunt verlengen. Hoe u de energietoeslag kunt aanvragen. Of hoe u een vergunning moet aanvragen. Om maar wat voorbeelden te noemen. Want de gemeente staat aan de lat voor 1001 dingen en dus kunt u ook 1001 vragen aan ons hebben.

Die vragen kunt u natuurlijk aan het loket stellen, in ons stenen stadhuis. Of telefonisch. Dat blijft ook zo.

Maar inmiddels zoeken de meeste mensen online. Op een moment dat hun dat zelf het beste uit komt. En niet alleen informatie over rijbewijzen, energietoeslagen of vergunningen. Toeristen en bezoekers willen ook weten wat er in Apeldoorn te doen is. Inwoners vragen zich af hoe ze kunnen meepraten over ontwikkelingen in hun omgeving. Of willen weten hoe ze het best een nieuw buurtinitiatief kunnen opzetten.

Kortom: de bezoekers van Apeldoorn.nl zijn op zoek naar informatie, inspiratie en verbinding. Sorry, dat klinkt misschien wat ronkend….Maar ik ben enthousiast… en het is wel een goede samenvatting van het zoekgedrag van onze digitale bezoekers. En dat is precies waar we met het nieuwe Apeldoorn.nl. op in proberen te spelen.

Maar dan wel op zijn Apeldoorns. We zijn en blijven de hoofdstad van de Veluwe. Dus een mix van stads en dorps, van reuring en rust, van koninklijk en ‘gewoon’, van bedrijvig en groen. En zo willen we u ook digitaal van dienst zijn: menselijk, vriendelijk, met aandacht en een open houding. Met als vraag: “Wat kunnen we voor u doen?” Net als in het echt.

Op donderdagavond 29 september gaat ons digitale stadhuis open. Ik heet u van harte welkom.

Ton Heerts

29 september 2022

Burgemeester Ton Heerts
“Zo willen we u digitaal van dienst zijn: menselijk, vriendelijk en met aandacht. Net als in het echt. ”
Ton Heerts
Ton Heerts Foto: Dimmen van Otterloo

Contact

Burgemeester Ton Heerts heeft geen vast spreekuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met zijn secretaresse via het telefoonnummer 14 055. Gesprekken met de burgemeester vinden in principe plaats in het stadhuis.

Bel: 14 055 of vul het Contactformulier in

Uw Reactie
Uw Reactie