Wat zoekt u:

Nieuwe werkwijze Stadsbank Apeldoorn

Vanaf 1 januari 2018 kunt u voor hulp bij werk, inkomen en schulden terecht bij één en hetzelfde loket in het Werkplein Activerium. U hoeft dus niet meer apart naar de Stadsbank.

Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Inhoudelijk verandert er niets. De manier waarop we u van dienst zijn verandert.  En dat betekent dat het voor u makkelijker wordt. U heeft straks één aanspreekpunt voor alle vragen.

De naam Stadsbank ziet u straks veel minder vaak terug

Een trajectregisseur is uw aanspreekpunt en helpt straks bij al uw vragen. Omdat er beter wordt gekeken naar de totale situatie van iemand is het niet logisch om verschillende loketten en namen te behouden. Daarom ziet u de naam Stadsbank straks veel minder vaak terug. De naam blijft alleen bestaan voor bancaire dienstverlening zoals het aanvragen van leningen.

Wat verandert er voor u?

Voor u verandert er niets. U ziet alleen vaker het logo van de gemeente Apeldoorn staan op brieven en op de website van de Stadsbank. Dit omdat veel van de dienstverlening van de Stadsbank vanaf 1 januari onder de gemeente Apeldoorn valt. Uw trajectregisseur blijft gewoon uw aanspreekpunt voor alle vragen.

Na 1 januari 2018 blijft de naam Stadsbank bestaan voor:

  • Bancaire dienstverlening, zoals het aanvragen van een lening
  • Uw trajectregisseur wijst u de weg.

Meer informatie over hulp bij schulden en financiën?
www.apeldoorn.nl/stadsbank