Klimaatweek 2023

Klimaatweek 2023

Gemeente Apeldoorn sluit zich aan bij de Nationale Klimaatweek. Van 30 oktober tot en met 5 november 2023 vindt de derde editie plaats van deze week.

Fotograaf: Rob Voss

Wat ga jij doen tijdens de Nationale Klimaatweek?

Van 30 oktober t/m 5 november is het klimaatweek in Apeldoorn! Om meer stil te staan bij onze eigen bijdrage aan het klimaat worden er in de klimaatweek diverse acties voor bedrijven en inwoners van Apeldoorn georganiseerd.

Gemeente Apeldoorn vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de Nationale Klimaatweek. Het klimaat verandert, maar wat kunnen wij daar zelf aan doen? In de Klimaatweek organiseren we allerlei activiteiten op het gebied van duurzaamheid. Deze activiteiten zijn voor iedereen: van overheid tot inwoners en van scholen tot bedrijven. Zo is er bijvoorbeeld een ‘rijdende badkamer’ waarmee we langs scholen gaan om kinderen te laten zien hoeveel water je verbruikt tijdens het douchen. Je kunt je ook inschrijven voor een boompje erbij of meedoen aan het Klimaatcafé. 

Wil je weten hoe je duurzamere keuzes maakt op het gebied van wonen, spullen, reizen en eten? Op de website Zet ook de knop om vind je praktische tips, hulp en informatie over wat het oplevert. Voor jou én het klimaat. Zo ontdek je waar jij het verschil kan maken. Zet ook de knop om!

In de agenda hieronder vind je alle activiteiten en acties die er tijdens de klimaatweek zijn en lopen in de gemeente.

Uw Reactie
Uw Reactie