Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Sint in Apeldoorn 2019

Hij komt, hij komt...

Sinterklaas komt dit jaar, op zaterdag 16 november, aan in Apeldoorn. Op deze pagina's leest u alle informatie over dit kinderfeest.

Route intocht

Op zaterdag 16 november ontvangen wij omstreeks 12.00 uur Sinterklaas en de Pieten op het Stationsplein. Na een feestelijk ontvangst op het Stationsplein vertrekt Sinterklaas met zijn gezelschap naar de binnenstad via de Stationsstraat, de Stationsdwarsstraat en de Hoofdstraat. De tocht eindigt op het Raadhuisplein, waar hij om 13.15 uur afscheid neemt van kinderen en ouders uit Apeldoorn en omgeving.

Binnenstad bereikbaar

Om ervoor te zorgen dat de intocht van Sinterklaas in Apeldoorn zo veilig en feestelijk mogelijk verloopt, is er een aantal maatregelen nodig. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van deze maatregelen.

Maatregelen in en rondom de binnenstad

Afhankelijk van de weersomstandigheden verwacht de gemeente op zaterdag 16 november 20.000 tot 30.000 ouders met kinderen die Sinterklaas en zijn Pieten komen verwelkomen.

Veel gestelde vragen en antwoorden over de Landelijke Sinterklaasintocht in Apeldoorn

Wanneer is de Landelijke Intocht van Sinterklaas? Waarom vindt deze plaats in Apeldoorn? Hoe ziet het programma van de Landelijke Intocht eruit?

Contact

Contactgegevens en aanvullende websites