Wat zoekt u:

Strippenkaart

U krijgt met de RegelRecht strippenkaart korting op diverse uitjes en/of praktische zaken. U kunt er bijvoorbeeld met korting mee naar het zwembad of het theater óf u kiest voor korting bij de deelnemende winkels (zie Waar te gebruiken).

  • Het aanvragen van een strippenkaart is op dit moment niet mogelijk. Vanaf 23 maart 2018 vindt u hier de informatie over RegelRecht 2018.

  • Als u een laag inkomen heeft kan het zijn dat u gebruik kunt maken van de regelingen van RegelRecht. Het gezinsinkomen mag niet hoger zijn dan 120% van het minimum inkomen.
    Studenten komen niet in aanmerking voor de strippenkaart. Uitzondering hierop zijn alleenstaande ouders die studeren.

    Via de website www.berekenuwrecht.nl gaat u heel eenvoudig na of u in aanmerking komt voor de regelingen van RegelRecht.

  • In Apeldoorn kunt u bij verschillende bedrijven en verenigingen terecht. Hieronder vindt u de deelnemende bedrijven onderverdeeld in thema's.

  • Hebt u vragen over het besteden van de RegelRecht strippen, dan kunt u de deelnemende organisaties bellen. De telefoonnummers staan erbij.

    Hebt u andere vragen over de strippenkaart, dan kunt u deze mailen naar regelrecht@apeldoorn.nl of bellen met het Werkplein Activerium (055) 580 20 00.