Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Aanslagbiljet gemeentebelasting komt eraan

17-02-2021

Vanaf donderdag 25 februari valt het aanslagbiljet voor gemeentebelastingen op uw deurmat. Het digitale aanslagbiljet is al eerder beschikbaar. Bent u aangesloten op MijnOverheid, dan ontvangt u het aanslagbiljet vanaf maandag 22 februari in uw digitale berichtenbox.

Mijn Apeldoorn

Vragen of onjuiste informatie? Neem contact op met Tribuut

Denkt u dat de WOZ-waarde of andere zaken op het aanslagbiljet niet kloppen? Neem dan contact op met Tribuut. Zij beantwoorden vragen en zorgen dat eventuele onjuistheden zo snel mogelijk worden hersteld.

Voor vragen over uw aanslagbiljet kunt u terecht op de website van Tribuut. Kunt u niet vinden wat u zoekt, dan kunt u telefonisch contact opnemen. Het team van Tribuut zit voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Van maandag tot en met donderdag van 08.30 - 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 - 12.30 uur is Tribuut bereikbaar op 055 580 22 22

Over Tribuut

Tribuut, het belastingcentrum voor alle inwoners, bedrijven en instellingen van gemeente Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen, verzorgt het opleggen en innen van alle gemeentelijke belastingen. Evenals de waardering van onroerende zaken volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).