Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Sluit aan en geef jonge kinderen een kansrijke start

14-09-2021

In Apeldoorn willen we de hulp aan ouders en zorg voor hele jonge kinderen  verbeteren. Daarvoor hebben we een netwerk gevormd. Thema’s waar we de volgende maanden aan werken zijn: armoede, preconceptie, opvoeden en nazorg. We kunnen alle hulp gebruiken, dus doe mee aan dit netwerk Kansrijke Start!

Mijn Apeldoorn

De partners komen uit de ziekenhuis-, geboorte-, kraam-, jeugd- en geestelijke gezondheidszorg. Ook de gemeente, MEE Veluwe, de huisartsen en Doomijn kinderopvang zijn deel van dit netwerk.

De partners hebben samen een intentieverklaring geschreven en ondertekend. Deze verklaring is het beginpunt om jonge kinderen een betere start in het leven te geven.
Lees verder op de pagina Kansrijke Start op onze website.

Jonge kinderen verdienen alle kansen om op te groeien tot volwassenen die hun eigen leven vorm kunnen geven. De eerste duizend dagen van het leven leggen hiervoor de basis. De gezondheid van een kind voor, tijdens en na de geboorte blijkt hierin bepalend. Het is een belangrijke voorspeller van mogelijke problemen, lichamelijk en geestelijk, later in het leven.

Bent u geïnteresseerd en wilt u bij dit netwerk aansluiten? Dan kan! Neem contact op met Gerie van Rijssen via g.vanrijssen@apeldoorn.nl.