Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Monkey Town *

Het indoorkinderspeelparadijs

Mijn Apeldoorn

Monkey Town Apeldoorn is altijd 7 dagen in de week open en is een super leuk indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier.
Kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Natuurlijk kun je bij ons altijd je verjaardagsfeestje vieren! Kies uit de vele verjaardagsfeestjes die we bieden of je kan ook gaan Fun Climb indoorklimmen of in onze Jungle Escaperoom (speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar) en anders een workshops Graffiti doen met je verjaardag.  

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en je kan bij ons genieten van fijne stoelen en gratis WiFi.

De toegang voor kinderen tot 1 jaar is gratis.

Normale prijs Aantal strippen
(waarde 2 euro)
Uw prijs
Toegangsprijs volwassenen Gratis - Gratis
Kinderen € 7,95 3 € 1,00 
2 € 3,00
1 € 5,00
Kinderen t/m 3 jaar € 5,00* 2 € 0,50
1 € 2,50

 

* Peutertarief, alleen geldig van maandag t/m vrijdag tot 11.30 uur. Tijdens vakantie en feestdagen vervalt het peutertarief.

Meer informatie

Monkey Town Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 71d
7322 AJ Apeldoorn
Telefoon: (055) 20 33 033
www.monkeytown.eu/apeldoorn