Gigant

Met Regelrecht Muziek & Film voor iedereen

Sinds1 februari 2017 zijn de stichting Gigant en Stichting Markant één bedrijf.

Ze vormen nu samen de Stichting GIGANT, markant in cultuur in Apeldoorn. GIGANT is het poppodium, het filmhuis en de plek voor kunsteducatie in Apeldoorn.

Poppodium

GIGANT beschikt over een podium, 3 filmzalen en een café. Op het podium programmeren wij een aansprekend programma waar naast regionaal talent ook nationale en internationale acts de bühne betreden. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Di-rect en De Dijk of aan de top-DJ’s die wij voor onze dansavonden in huis halen.

Filmhuis

De films die u bij GIGANT kunt zien, komen uit alle hoeken van de wereld. Hieronder behoren de bekende titels uit de wereldcinema, prachtige documentaires maar ook kinderfilms en de bekende klassiekers. Voor mensen die zich verder willen verdiepen in film, organiseren wij diverse evenementen en lezingen om een avond uit compleet te maken en om uzelf verder te verdiepen.

Cultuur

Beeldende kunst, dans, theater, digitale kunst, fotografie, video, literatuur, muziek…..GIGANT heeft cursussen in huis op ieder gebeid voor jong en oud. Ook digitaal behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld een cursus beeldwerking in Photoshop. Voor kinderen is er de cursus “Ontwerpen op de computer”. Kom vooral eens kijken, informeer naar betaling met strippen en geef u op voor een proefles. Dat kost u slechts één strip.

Al met al: GIGANT heeft voor elke Apeldoorner wel iets te bieden om je horizon te verbreden.

Uw voordeel

Tegen inwisseling van vijf strippen wordt u vriend van GIGANT. Normaal kost een lidmaatschap € 25,00. U ontvangt hiermee korting op de totale programmering bij Gigant. Daarnaast ontvangt u onze maandagenda in de bus en (indien gewenst) onze nieuwsbrief!

In overleg met GIGANT kunt u in sommige gevallen, bij betaling met strippen, op cursussen een extra korting krijgen van 20%. Op de workshops, die meestal één of twee dagen duren, wordt geen korting verleend. Wel kunt u de workshops, in overleg met GIGANT, natuurlijk met strippen betalen.

Gigant Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Vriend van GIGANT € 17,50 5 Gratis
Cursus/workshop divers

1

2

3

Korting € 2,00

Korting € 4,00

Korting € 6,00

enzovoort
Cursus divers Bij betaling met strippen Eventueel 20% extra korting in overleg


Meer informatie:

GIGANT, markant in cultuur
Nieuwstraat 377
7311 BR Apeldoorn
Telefoon: (055) 521 63 46
www.gigant.nl