Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Julianatoren *

Kinderpretpark Julianatoren biedt méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen. Het Apeldoornse pretpark biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar.

Mijn Apeldoorn

Attracties

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat!

Voor de kleintjes…

Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht. Rijd mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rijd dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Uw voordeel!

De toegang bedraagt € 25,00 per persoon. Dit geldt voor alle bezoekers vanaf de leeftijd van twee jaar. Met uw strippen bent u een stuk voordeliger uit!

Ook is het mogelijk om met de strippen het gezinsabonnement aan te schaffen. Met dit abonnement geniet je met het hele gezin - ongeacht het aantal kinderen - een seizoen lang van de meer dan 60 attracties, spectaculaire shows en grote evenementen in Kinderpretpark Julianatoren. Daarnaast krijg je gratis toegang en korting op de toegangsprijs bij diverse andere dieren- en pretparken. Bekijk alle informatie over het gezinsabonnement, de deelnemende parken en de vele andere extra’s op www.julianatoren.nl.

Wilt u het gezinsabonnement aanschaffen met de strippen van de strippenkaart?

Neem dan het aantal strippen mee naar de hoofdkassa van Kinderpretpark Julianatoren welke u wilt inleveren. Tezamen met een pasfoto en identiteitsbewijs van ieder gezinslid. Van vier volwassen personen naar keuze dien je enkel een pasfoto mee te nemen, deze worden op het gezinsabonnement geplaatst en krijgen gratis toegang tot Kinderpretpark Julianatoren. U kunt het gezinsabonnement vanaf 12 april 2020 bij Kinderpretpark Julianatoren aanschaffen.

Julianatoren Normale prijs Aantal strippen
(waarde 2 euro)
Uw prijs
Toegangsbewijs € 25,00 12 € 1,00
Jul's Gezinsabonnement € 237,00 23 € 191,00
48 € 141,00
60 € 117,00


Exacte openingstijden

Kijk voor de exacte openingstijden op www.julianatoren.nl.

Meer informatie

Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Telefoon: (055) 355 32 65
E-mail: info@julianatoren.nl
www.julianatoren.nl