Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Zangvereniging Novum Canticum

Met uw Regelrecht strippenkaart krijgt u korting op de contributie

Mijn Apeldoorn

Het gemengde koor Novum Canticum wil een koor zijn dat voor iedereen, die met plezier zingt, toegankelijk is. Ons motto is dan ook: zingen met plezier voor alle inwoners van de Gemeente Apeldoorn.

Novum Canticum kenmerkt zich door “het omzien naar elkaar”. Wij zijn een zeer gevarieerd koor, zowel in mensen als in muziek. Dat moet ook wel, ons koor bestaat namelijk uit ruim 70 mensen, met ieder hun eigen smaak. Dat we zo divers zijn vind je terug in ons repertoire, dat varieert van licht klassiek tot modern. Zeg maar van Beethoven tot Borsato. Verder proberen we ons repertoire nog beter naar voren te laten komen door eenvoudige koorregie en worden we door een professionele dirigent geleid waardoor we de kwaliteit van ons zingen weten te waarborgen. Als alles op z’n plek is zie je dynamiek en de kracht van ons koor.

Novum Canticum is een dynamisch en betrokken koor. In de 54 jaar dat we bestaan zijn we altijd met onze tijd meegegaan zonder onze identiteit te verliezen. Zo streven we niet alleen na ons muzikale niveau te verbeteren maar ook om open te staan voor, en te luisteren naar, elkaar. We zijn een hecht koor dat aandacht heeft voor muziek en voor elkaars goede en moeilijke momenten. We staan volop in de wereld en dat vind je terug in onze liedjes.

Als u lid wilt worden, kunt u eerst vrijblijvend komen proeven aan de sfeer door enkele avonden mee te komen zingen en te voelen of het koor bij u past.

Omdat de akoestiek voor een koor het mooiste is in een kerkzaal repeteert Novum Canticum iedere maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de drie Ranken, Eglantierlaan 202 in Apeldoorn. 

Zangvereniging Novum Canticum Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Kosten per jaar € 210,00 23
34
€ 122,00
€   99,00


Meer informatie

Jan van Diepen (penningmeester)
Telefoon: (06) 34 18 32 24
E-mail: mailnaar@novumcanticum.nl
http://novumcanticum.nl/