Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Daka Apeldoorn *

Dé sportwinkel van Apeldoorn

Mijn Apeldoorn

Sporten is gezond, gezond sporten is het beste. De juiste materialen, kleding of schoeisel zijn onontbeerlijk voor verantwoord sporten. Op deze manier voorkom je blessures en is sporten de ideale bezigheid voor lichaam en geest. DAKA Sport, aan De Voorwaarts in Apeldoorn, is  een prima startpunt voor zowel de beginnende als de doorgewinterde sporter.

Bij DAKA Sport houden ze van alle takken van sport en dat zie je terug in het assortiment. Of het nu gaat om voetbal, fitness, tennis, zwemmen, rennen of wandelen, alles is op voorraad. Niet alleen voor elke sport vindt u de benodigde materialen bij DAKA, ook alle bekende sportmerken zijn in deze overzichtelijke winkel direct te vinden. En, niet onbelangrijk, voor elke portemonnee heeft men een passend aanbod.
Daarnaast is er een ruim assortiment aan lifestyle!

Loop DAKA eens binnen voor het beste advies en ervaar de professionele aanpak, de hoge servicegraad en vooral de sportieve gezelligheid. DAKA is er voor iedereen! DAKA staat bekend om de beste prijs- kwaliteit verhouding. Speciaal voor onze RegelRecht sporters verlagen we de prijzen nog verder.

Uw voordeel

Bij inlevering van strippen krijgt u 10% korting. Er wordt geen korting verleend op afgeprijsde artikelen.

Kidskaart

Deze deelnemer doet ook meer met de Kidskaart / Schoolkaart.
Bij betaling met de bonnen van de Kidskaart / Schoolkaart geeft deze deelnemer bovendien 10% korting.

Daka Apeldoorn Normale prijs Aantal strippen Uw prijs
Het gehele
assortiment
Diverse prijzen Betaling met strippen 10% korting

Meer informatie

Daka Apeldoorn
De Voorwaarts 35
7321 MA  Apeldoorn
Telefoon: (055) 2 041 000
www.daka.nl