Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Initiatievenregeling nog open voor ideeën

23-05-2022

Nieuwe buren in de straat die je door corona nog niet echt ontmoet hebt? Vluchtelingen die je een warm welkom wilt geven? Een speeltuin, beweegroute of die gezellige picknickbank als ontmoetingsplek in de wijk? De gemeente stelt de komende tijd extra geld ter beschikking om dit soort initiatieven mogelijk te maken.

Mijn Apeldoorn

Aan de initiatievenregeling zijn wel voorwaarden verbonden. Zo dient u zelf de activiteit te organiseren en gaat het om ideeën waarbij het ontmoeten van mensen die elkaar nog niet kennen centraal staat. U kunt uw aanvraag indienen tot 31 mei.

Hoeveel geld kan ik aanvragen?

Voor de meeste activiteiten of initiatieven kunt u waarschijnlijk al met een paar honderd euro aan de slag. Heeft u meer dan € 2.500,- nodig? Neem dan contact op met mw. Meri Ismirova via initiatievenmakelaar@apeldoorn.nl. Wanneer u het geld voor een initiatief uiterlijk 31 mei 2022 aanvraagt, ontvangt u binnen zes weken een reactie van ons. Dit termijn geldt niet voor aanvragen boven de € 2.500,-.

Heeft u al vaker ontmoetingsactiviteiten georganiseerd voor bewoners in uw buurt en wilt u nog meer voor uw buurt betekenen? Kijk dan ook eens naar de regeling Gebiedsparticipatie.


Uw Reactie
Uw Reactie