Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Controle voor aanvraag Bijstandsuitkering

Mijn Apeldoorn

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Het coronavirus vraagt van ons een andere manier van werken. Als gemeente Apeldoorn helpen we u online, telefonisch en waar noodzakelijk fysiek. Heeft u vragen rondom de bijstand, schuldhulpverlening, budgetbeheer, bewindvoering of bijzondere bijstand? U kunt online een belafspraak maken. Is dit niet mogelijk dan kunt u bellen voor overleg met 14 055, kies in het keuzemenu voor 1.

Ondernemer?

Bent u ondernemer en heeft u door de coronamaatregelen financiële ondersteuning nodig? Mogelijk komt u in aanmerking voor de Tozo (tijdelijke ondersteuning zelfstandige ondernemers) en is een bijstandsuitkering niet nodig. Ga direct naar de website van het Gros om een versnelde aanvraag te doen.

.


Welke situatie past er bij u?

Voor een bijstandsuitkering zijn er een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen. Misschien heeft u recht op een ander soort uitkering, of moet u deze via een ander loket aanvragen. Controleer daarom hier of, en hoe u een bijstandsuitkering kunt aanvragen. Als er voor uw aanvraag andere oplossingen gelden, leest u dat ook gelijk.

Kies de stelling die het beste past bij uw situatie. 

Kies voor de eerste stelling die het beste past bij uw situatie.

Let op: ben je jonger dan 27 jaar?
Ben je jonger dan 27 jaar? Vraag dan een uitkering aan via het Jongerenloket