Ga naar de homepage
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Word ook Rein!

Of het nu is door afval in de afvalbak te gooien, de hond uit te laten op een hondenuitlaatplaats of een opruimactie in de buurt te organiseren: iedereen kan Rein zijn.

Mijn Apeldoorn

Hebt u opruimspullen nodig voor een actie in uw straat? Neem dan contact op met de gemeente Apeldoorn via rein@apeldoorn.nl. De gemeente stelt opruimspullen, zoals prikstokken en vuilniszakken beschikbaar. Alles wat u nodig heeft om een steentje bij te dragen aan een schone leefomgeving.

Apeldoorn ruimt op tijdens World Cleanup Day!

Op zaterdag 21 september is er een grote opruimactie voor zwerfafval in Apeldoorn. Op verschillende locaties gaan bewoners tussen 10:00 uur en 12:00 uur op pad om gezamenlijk Apeldoorn een stukje schoner te maken. Ook meedoen aan één van de opruimacties? Meld je hier aan! Vanuit ‘Heel Apeldoorn is Rein’ wordt er materiaal beschikbaar gesteld.

Keurmerk Samen Rein

Ook het bedrijfsleven draagt de campagne Heel Apeldoorn is Rein een warm hart toe. Daarom is er het keurmerk ‘Samen Rein’ ontwikkeld. Dit keurmerk staat symbool voor een vrijwillige en vrijblijvende samenwerking tussen de gemeente en ondernemers. Voor meer informatie over Samen Rein, mail naar rein@apeldoorn.nl

Verenigingen opgelet

In beweging voor schoon = geld voor de clubkas!
Geld verdienen voor de clubkas? Doe mee aan de GO€DBEZIG-actie!. Deze actie is speciaal voor het Apeldoornse verenigingsleven en duurt tot en met 2019.

 

Benieuwd welke verenigingen meedoen met de actie en welke gebieden zij beheren? Kijk snel op de lijst of op de kaart.


Leen het Reintje!

Alle Apeldoorners, behalve bedrijven en stichtingen, kunnen de klusaanhanger ‘Het Reintje’ lenen voor allerlei klusjes in de wijk. Hij kan gebruikt worden bij het opruimen van zwerfafval of het onderhoud van een plantsoen. De gemeente stelt opruimspullen, zoals prikstokken en vuilniszakken beschikbaar. Kortom alles wat u nodig heeft om een steentje bij te dragen aan een schone leefomgeving. De aanhanger kan via rein@apeldoorn.nl worden aangevraagd.

Facebook: like Rein!

Deel uw actie via Facebook Heel Apeldoorn is Rein en motiveer anderen om mee te werken. Op deze pagina vindt u ook tips en andere opruimacties. Ga dus gauw naar Heel Apeldoorn is Rein en like de pagina! Hebt u geen Facebook? Mail dan foto’s en informatie over uw schoonmaakactie naar rein@apeldoorn.nl.


   • Logo Apeldoorn Rein