Homepage Apeldoorn.
A A A
Zoekvenster
Zoeken

Toekomstwijzer

01-03-2022

In de zomer van 2021 publiceerden we een Toekomstwijzer met 14 stellingen die op hoofdlijnen de inhoud van de Omgevingsvisie weerspiegelden. Op deze pagina ziet u hoe Apeldoorners reageerden op de stellingen.

Mijn Apeldoorn

De 14 stellingen waren onderverdeeld in vijf thema’s:

  • Woningbouw
  • Winkels
  • Bedrijventerreinen
  • Dorpen en buitengebied
  • Natuur, groen en buitenruimte

In totaal hebben ruim 3400 mensen gereageerd op de Toekomstwijzer: 2670 mensen vanuit ons bewonerspanel, ongeveer 590 mensen via social media (Instagram en Facebook) en 167 mensen via apeldoon.nl.

Naast de reacties op de Toekomstwijzer dienden 211 mensen en organisaties een zogenaamde ‘zienswijze’ in. U kunt meer lezen over alle reacties op onze webpagina over de reacties en in de Reactienota die is opgesteld.

Wij waren erg blij met alle reacties! Als u ook meedeed, bedankt daarvoor! Alle reacties samen hebben ons geholpen om de Omgevingsvisie te verbeteren.

Hieronder kunt u per thema zien hoe Apeldoorners reageerden op de stellingen van de Toekomstwijzer. Via de eerste vijf tabbladen ziet u de opgetelde resultaten van de peiling op instagram, facebook en deze website. Het onderste tabblad gaat over de peiling onder ons bewonerspanel.

Woningbouw

Winkels

Bedrijventerreinen

Dorpen en buitengebied

Natuur, groen en buitenruimte

Resultaat Toekomstwijzer onder bewonerspanel


Uw Reactie
Uw Reactie