Contact

Wilt u iets bij ons aanvragen? Veelal kan dat direct online. Maar als u liever op een andere manier contact zoekt met de gemeente dan kan dat ook. Lees hieronder hoe.

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Het coronavirus vraagt van ons een andere manier van werken. De dienstverlening is daarom anders georganiseerd. Als gemeente Apeldoorn helpen we u online, telefonisch en waar noodzakelijk fysiek.

Direct contact over uw vraag?

Werk, Inkomen, Schulden en Minimabeleid

Voor vragen over Werk, Inkomen, Schulden en Minimabeleid belt u met 14 055.
Voor de meeste producten en diensten kunt u alleen op afspraak langskomen. Hiervoor maakt u online een (bel)afspraak.

Stadhuis

  • Marktplein 1
  • 7311 LG Apeldoorn

Zorg en Ondersteuning

Het Wmo-loket is er voor vragen over Zorg en Ondersteuning. WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. U kunt per telefoon tussen 8.30 tot 16.00 uur contact opnemen, of een mail sturen. Als het nodig is maken we een (bel)afspraak met u om uw vraag verder te bespreken.

Stadhuis

  • Marktplein 1
  • 7311 LG Apeldoorn

Opvoeden en Opgroeien

Voor vragen over Opvoeden en Opgroeien gaat u naar het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG):
Kijk welk CJG het dichtst in uw buurt is.

Hulp nodig om online een afspraak te maken?

Tegenwoordig kunt u steeds meer dingen online regelen. Dat is niet voor iedereen gemakkelijk om te doen. Daarom zijn er verschillende organisatie in Apeldoorn die u helpen bij online contact.

Op zoek naar een cliëntondersteuner voor gratis hulp en begeleiding?

Soms komt u er even niet meer uit, zijn er te veel vragen over werk, financiën, opvoeden… Elke vraag en elk mens is uniek. Dan kan het prettig zijn om gratis ondersteuning te krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Een cliëntondersteuner helpt u bij oplossingen voor uw situatie.

Wat doet u als u vastloopt met uw vraag?

Als u ondersteuning krijgt, is alles erop gericht om u te helpen. Toch kan het gebeuren dat u er samen met uw zorgverlener of onze medewerker niet uitkomt. Neem dan contact op met het Meldpunt Sociaal. Bent u niet tevreden over hoe u behandeld bent? Dan kunt u bij ons een klacht indienen.

Bent u 70 jaar of ouder en op zoek naar tips en adviezen?

Maak een afspraak met een seniorenvoorlichter. De seniorenvoorlichter is een oudere, getrainde vrijwilliger. U kunt hier terecht voor advies over bijvoorbeeld hulpmiddelen in huis, over soorten vergoedingen, over hulp bij uw administratie of klussen in huis. Kijk op de website van Stimenz of bel naar (088) 784 64 64.

Meest bekeken